Memodance®-tuotteet

Memodance®-ohjaajakoulutus

Nautitko tanssista ja musiikista? Haluatko päästä jakamaan tanssin kokonaisvaltaisia hyvinvointivaikutuksia eri ikäryhmille? Kiinnostaako sinua aivoterveyden edistäminen? Kouluttaudu Memodance®-ohjaajaksi!

Joustavan ja innovatiivisen koulutusohjelmamallimme ansiosta voit opiskella Memodance®-ohjaajaksi omaan tahtiisi. Olet sitten liikunta- tai terveysalan ammattilainen tai innokas harrastaja, voit hyödyntää Memodance®-metodia omassa työssäsi tai aloittaa kokonaan uuden Memodance®-ryhmän paikkakunnallasi.

Lue lisää ohjaajakoulutuksesta
Työntekijät tanssivat Brainboogieta Memodance-metorilla

Memodance®-workshopit ja viihdeliikunta

Tilaa Memodancen® tanssi- ja aivoterveyden workshop tai viihteellinen liikuntaohjelma yrityksesi tai yhdistyksesi tyhy- tai kehittämispäiville!

Workshopit sisältävät tietoiskun ja osallistavan osuuden. Workshopit voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaisesti ja niihin voidaan sisällyttää Memodance®-näytetunti. Tietoiskut sisältävät uusinta tutkimustietoa nykyihmisen aivoterveydestä, kuinka tanssi edistää aivoterveyttämme ja tanssin vaikutuksista paremman keskittymiskyvyn ja muistin edistäjinä. Memodancen® workshopeissa päästään aina myös itse asiaan– eli tanssimaan.

Voit tilata myös Memodance®-metodia hyödyntävän viihteellisen liikuntaohjelman osaksi yrityksesi konferenssia, tyky-päivää tai juhlaa. Halutessasi ohjelmaan voidaan sisällyttää eri tanssilajeja.

Pyydä tarjous

Memodance®-hoivakotimalli

Memodance®-hoivakotimalli on suunniteltu erityisesti muistisairaiden ja vaikeasti liikuntarajoitteisten asukkaiden virkistymiseen ja toimintakyvyn aktivoimiseen.  Tarjoamme valmiita koulutus- ja materiaalipaketteja hoivakotien henkilökunnalle, kuinka Memodance®-metodia voidaan hyödyntää niin virkistyshetkissä kuin arjen askareissakin.

Kysy lisää Memodancen® hoivakotimallista
Harrastajat Memodance-tunnilla

Harrasta Memodancea®!

Memodancen® harrastamisen voi aloittaa matalalla kynnyksellä kuka tahansa – aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvita!

Memodance®-tunteja tarjoavat eri liikunta-alan yksityiset toimijat ja kansalaisopistot. Mikäli et löydä paikkakunnaltasi Memodance®-ohjaajaa tai -tunteja, ota yhteyttä info(a)memodance.com

Osoite

Metallimiehenkatu 2 B (Emalipolku 2 B)
04410 Järvenpää

Yhteys

050 365 0276
info@memodance.com