Memodance®-palvelut

Työntekijät tanssivat Brainboogieta Memodance-metorilla

Tanssi ottaa aivoon! -tanssiluennot

Tanssi ottaa aivoon! -tanssiluennoilla päästään itse asiaan – eli tanssimaan! Hauskanpidon lomassa opitaan samalla, kuinka voimme itse vaikuttaa aivoterveyteemme. Luennot sisältävät uusinta tutkimustietoa nykyihmisen aivoterveydestä ja siitä, kuinka tanssi edistää aivoterveyttämme. Käymme läpi tanssin vaikutuksista paremman keskittymiskyvyn ja muistin edistäjänä.

Voit valita tanssiluennon tanssilliseksi osuudeksi joko vauhdikkaamman Memodance® BrainBoogien tai palauttavan Memodance® BrainBoot vaihtoehdon. Molempien tanssiluentojen aluksi opitaan ensin, millä tavalla voimme vaikuttaa omaan aivoterveyteemme sekä työ- että vapaa-ajalla.

TANSSI OTTAA AIVOON! – MEMODANCE® BRAINBOOGIE

Hauskanpitoa, rytmikästä musiikkia ja aivojumppaa! Memodance® BrainBoogie tanssiluennolla  tanssillinen osuus on iloista  ja rytmikästä hermoverkkoja aktivoivaa hauskaa logiikkaliikuntaa.

TANSSI OTTAA AIVOON! – MEMODANCE® BRAINBOOT

Keskittymistä ja hetkeen rauhoittumista. Tanssillisessa osuudessa keskitymme siihen, kuinka saada ajatuskela pysähtymään ja stressitasot laskemaan.

Tanssi ottaa aivoon! -tanssiluennot sopii erinomaisesti tyky- ja tyhypäiviin, asiakastilaisuuksiin, messuille ja järjestöjen jäsenpäivien ohjelmaksi. Tanssivan luennon kesto on 60 min ja se sopii toteutettavaksi pienemmässäkin tilassa, mikäli liikuntasalia ei ole käytettävissä.

Tanssiluennon hinta on 340 € (+alv 24 %) sekä matkakulut.

Tanssivat luennot voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaisesti eri kohderyhmille, myös liikuntarajoitteisille.

Pyydä tarjous

Memodance®-hoivakotimalli

Memodance®-hoivakotimalli on suunniteltu erityisesti muistisairaiden ja vaikeasti liikuntarajoitteisten asukkaiden virkistymiseen ja toimintakyvyn aktivoimiseen.  Tarjoamme valmiita koulutus- ja materiaalipaketteja hoivakotien henkilökunnalle, kuinka Memodance®-metodia voidaan hyödyntää niin virkistyshetkissä kuin arjen askareissakin.

Kysy lisää Memodancen® hoivakotimallista
Harrastajat Memodance-tunnilla

Harrasta Memodancea®!

Memodancen® harrastamisen voi aloittaa matalalla kynnyksellä kuka tahansa – aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvita!

Memodance®-tunteja tarjoavat eri liikunta-alan yksityiset toimijat ja kansalaisopistot. Mikäli et löydä paikkakunnaltasi Memodance®-ohjaajaa tai -tunteja, ota yhteyttä info(a)memodance.com

Osoite

Metallimiehenkatu 2 B (Emalipolku 2 B)
04410 Järvenpää

Yhteys

050 365 0276
info@memodance.com