Kouluttaudu Memodance®-ohjaajaksi!

Nautitko tanssista ja musiikista? Haluatko päästä jakamaan tanssin kokonaisvaltaisia hyvinvointivaikutuksia eri ikäryhmille?  Kouluttaudu Memodance®-ohjaajaksi!

Voit olla kokenut ryhmäliikunnanvetäjä, liikunta-alan ammattilainen, tanssinopettaja tai aktiivinen harrastaja ja haluat alkaa ohjata omaa iloista Memodance®-ryhmääsi paikkakunnallasi. Memodance®-ohjaajakoulutukseen voit osallistua myös ilman aikaisempaa taustaa liikunnanohjaamisesta!

Memodance®-ohjaajakoulutus sopii myös hoiva- tai terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää työssään Memodance®-metodia.

Ilmoittaudu Memodance®-ohjaajakurssille

Kouluttaudu Memodance®-ohjaajaksi joustavasti verkossa

Verkkokoulutuksen avulla voit suorittaa Memodance®-ohjaajasertifikaatin voit joustavasti täysin etänä. Helppokäyttöisellä verkkokurssialustalla voit suorittaa koulutuksen omalla ajallasi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pääset myös kertaamaan kurssimateriaaleja vuoden ajan kurssille ilmoittautumisen jälkeen.

Verkkokurssi koostuu erilaisista koulutusmateriaaleista, videoluennoista ja -harjoituksista. Kurssi sisältää Memodance®-metodin perusperiaatteet, tietoa aivoterveydestä, helppoja tanssiaskelharjoitteita ja toiminnallisia aivojumppaharjoitevideoita. Lisäksi kurssi antaa eväitä ohjaajan luovuuteen, inspiraatioon ja äänenkäyttöön.

Memodance®-ohjaajakoulutuksen ja ensimmäisen vuoden sertifikaatin hinta on 540 € (sis. alv 24%).

Memodance®-ohjaajakurssin suorittaneet saavat:

 • Todistuksen kurssin suorittamisesta
 • Luvan hyödyntää Memodance®-mallia omassa toiminnassaan
 • Memodance®-ohjaajasertifikaatin vuoden ajaksi. Ohjaajakoulutuksen suorittaneet voivat uusia sertifikaatin ensimmäisen vuoden jälkeen hintaan 160 € / vuosi (sis. alv 24%).
 • Memodance®-ohjaajakoulutuksen suorittaneet saavat mahdollisuuden ostaa lisäkoulutuksia etuhintaan.
 • Ohjaaja pääsee valtakunnalliseen Memodance®-ohjaajarekisteriin sekä on oikeutettu vastaanottamaan tuotemerkin nimissä järjestettyjä työtehtäviä.
 • Luvan käyttää Memodance®-tuotemerkkiä sekä logoa ryhmiensä tai toimintansa markkinoinnissa
 • Käyttöoikeudet Memodancen® mainosmateriaaleihin
 • Pääsyn kurssimateriaaleihin vuoden ajaksi

Tuotemerkin rajaukset

Memodance®-tuotemerkin nimissä ohjaaja voi sopia opetustyönsä vapaasti, mutta  ei tehdä valtakunnallisia tai alueellisia ohjaus-, opetus-, tai koulutussopimuksia esim. järjestöille ja yritysketjuille. Ohjaaja ei voi myöskään painattaa tuotteita tai markkinoida muita omia tuotteitaan Memodance® tuotemerkin alla tai tuottaa ilman erillisitä sopimusta digitaalista materiaalia yleiseen käyttöön poislukien etäopetus omalle ryhmälle.

Memodance®-ohjaajana voit:

 • Hyödyntää aivoterveyttä edistävää tanssiliikuntamuotoa työssäsi
 • Hyödyntää hauskaa Memodance®-metodia osana jo vetämääsi ryhmäliikuntaa
 • Perustaa uuden matalan kynnyksen tanssiliikuntaryhmän
 • Ohjata Memodance®-tunteja eri ikäryhmille
 • Tanssia myös oman ajattelusi kirkkaaksi!
Ilmoittaudu Memodance®-ohjaajakurssille

Memodance®-ohjaajien kokemuksia


Milla

Olen Milla Malmberg ja päätyökseni työskentelen Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n toiminnanjohtajana. Toiminnanjohtajuuden ohella ohjaan ja opetan tanssia erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutukseltani olen tanssintutkimuksen maisteri, mutta sen lisäksi olen opiskellut tanssia, kasvatusta ja erilaisia hallinnon koulutuksia hyvin monipuolisesti. Minulla on myös tanssi- ja liiketerapeutin koulutus sekä yhteisötanssin opintoja.

Tanssi on minulle ensisijaisesti kokemus. Tanssi on tapa oivaltaa oma kehollisuutensa, luovuutensa ja leikkimielisyytensä. Yhteisen tanssitoiminnan kautta meillä on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä oppia jäsentämään maailmaa, löytää merkityksiä sekä toimia vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

Memodancen® maailmaan päädyin heti ensimmäisen ohjaajakoulutuksen kautta.
Olin tutustunut Leila Ketolaan jo 2000-luvun alussa Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuksessa. Memodance® tuntui heti itselleni luontevalta lähestymistavalta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen, mutta uudenlaisen näkökulman tanssimiseen. Oman Memodance®-ryhmäni kanssa olemmekin päässeet heittäytymään melkoiseen tanssiseikkailuun ja tunneista on tullut yksi viikon kohokohdista myös itselleni.

Kuva: Jaska Halttunen

Birgit

Minulla on yksi hyvin vahva muisto. Muistossani ollessani pikkuinen, äitini kuunteli 60 -luvun suomalaisia iskelmiä, tanssitti ja hytkytti minua sylissä arkitöiden lomassa.

Kouluaikoina olin omasta mielestäni kömpelö liikkumaan, enkä omannut minkäänlaista kilpailuviettiä. 70-luvun lopulla kouluumme tuli amerikkalainen vaihto-oppilas, joka esitteli meille disco-tanssin. Nautin suunnattomasti musiikin tahtiin liikkumisesta – ihan kuin olisin hytkynyt jälleen äidin sylissä. Tanssitunnin jälkeen jumppaope Ulla totesikin minulle: ”Nyt Birgit löytyi sinun juttusi”. Tästä kokemuksesta rohkaistuneena uskalsinkin päästää tanssin elämääni kömpelyydestäni huolimatta.

Näin ilmoituksen Memodance®-ohjaajakurssista verkossa ja rohkaistuin mukaan. Kurssilla ymmärsin, että minun ei tarvitse osata hienoja tanssiaskelia tai -tekniikoita tanssiessani tai ohjatessani Memoa. Musiikkia kuunnellessani kehoni liikkuu juuri niin kuin sen kuuluu.

Memodance® pohjautuu aivoterveyden ylläpitoon. Jatkuvasti muuttuvat suunnat ja yllätyksellisyys pitävät minut hereillä ja aktivoivat keskittymistäni. Kun teen virheitä ja pyrin korjaamaan niitä, se herättää huomioni ja vaikuttaa sitä kautta virkistävästi aivoihini. Kerrankin myös mokailu on toivottavaa, sillä yrittäminen on tärkeintä!

Kannustan rohkeasti kokeilemaan Memoa! Memodance® sopii ihan kaikille, sillä sitä on helppo soveltaa erilaisten tarpeiden ja liikuntakyvyn mukaan.

Osoite

Metallimiehenkatu 2 B (Emalipolku 2 B)
04410 Järvenpää

Yhteys

050 365 0276
info@memodance.com